ANC – Quins trams de la Via Catalana queden per omplir? – 20/07/13


La cadena humana per la independència ja té més de 150.000 inscrits, però hi ha zones buides al nord i sobretot al sud del recorregut.

ImatgeDues setmanes després que s’obrissin les inscripcions a la Via Catalana per la Independència de l’Onze de Setembre vinent, que organitza l’Assemblea Nacional Catalana hi ha més de 150.000 inscrits, la majoria dels quals omplen els trams que hi ha entre el Maresme i l’Alt Penedès, és a dir, el tram central de la cadena humana. Allà on hi ha sectors més buits és sobretot al sud, a les comarques de l’Ebre i del Camp de Tarragona, tret d’algunes ciutats on hi ha més ocupació, i en alguns trams del nord, entre Figueres i Girona, els que travessen la Selva.

Cada tram equival aproximadament a uns cinc-cents metres, i n’hi ha set-cents vint-i-dos. Els primers trams del nord, al Pertús, i al sud, a Alcanar, ja fa dies que van quedar plens. Però és tant al nord del recorregut com al sud on hi ha més espais buits o tan sols mig plens. 

La major part de l’espai que hi ha entre el tram 692 i el 720, és a dir, entre Figueres i el Pertús, és poc ple. Però dins de Figueres pràcticament no hi queda lloc.

Passat Figueres, en direcció cap al sud, hi torna a haver molts trams disponibles, ben bé fins a Girona. Entre el 607 i el 671 hi ha molts sectors amb poca ocupació, tret d’alguns de dispersos que sí que són plens, com ara dins de Bàscara.

A la ciutat de Girona els trams de la cadena humana han quedat pràcticament plens. No hi ha lloc ni tan sols en els trams que hi ha més al sud de la ciutat. 

Però més al sud de Girona hi ha molta disponibilitat en la gran majoria delstrams que travessen la comarca de la Selva, fins a Tordera, on també queda lloc per a inscriure’s encara en els trams que travessen la vila. Entre Tordera i Malgrat de Mar hi ha molt lloc disponible; són els trams entre el 528 i el 519.

Si continuem repassant el recorregut cap al sud, aquesta setmana última s’han omplert molt els trams que hi havia sense ocupar a tota la costa del Maresme, i ara encara queda lloc entre Malgrat de Mar i Arenys de Mar (trams entre el 484 i el 517), però molt menys que no fa uns dies: són els trams que passen per Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar. Dins els nuclis urbans d’aquests municipis pràcticament no queda lloc.

Entre Arenys de Mar i Mataró l’ocupació és gairebé plena, però encara hi ha una mica de lloc (466 a 469).

Des de Mataró fins a Badalona pràcticament tot és ple, i entre Badalona i Vilafranca del Penedès, tot, àdhuc una mica més enllà, fins a Santa Margarida i els Monjos.

El sud, per omplir

Passat Vilafranca del Penedès, tot el tram sud de la Via Catalana és el que de moment és més buit: són els primers tres-cents trams, és a dir, els primers cent cinquanta quilòmetres des del sud cap al nord. Dins de poblacions com l’Arboç, el Vendrell, Torredembarra i Altafulla gairebé ja no hi ha lloc, però sobretot és entremig d’aquestes ciutats on hi ha més lloc disponible: entre el 234 i el 313, la gran majoria de trams encara s’han d’omplir. 

Dins la ciutat de Reus ja no hi ha lloc per a la cadena humana, però tots els trams que hi ha entre Reus i Tarragona encara s’han d’ocupar, amb molta disponibilitat. 

Entre Reus i Mont-roig del Camp també queden per omplir tots els trams de la cadena humana (entre el tram 172 i el 197). Ara, entre Mont-roig i l’Ametlla de Mar, passant per l’Hospitalet de l’Infant, ja no queda lloc. Més al sud, entre el tram 114 i el tram 4, gairebé en un dels extrems de la Via Catalana, l’ocupació és baixa, tret dels trams que passen pel Perelló, l’Ampolla i Amposta. 

La web de l’ANC des d’on es poden fer les inscripcions és aquesta https://via.assemblea.cat/inscripcions.html

VIDEO VIA CATALANA

font: pròpia, vilaweb.cat.

 

Anuncis

Quant a ANC BADALONA

Assemblea Nacional Catalana - Badalona per la Independència
Aquesta entrada s'ha publicat en ANC i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s