VIDEO – An Interpretive Dance For Spain – Kanye West “Gone” (Catalonia)


Es tracta d’una peça que fa un homenatge el recent viral de la noia que decideix deixar la feina i comunica la decisió al seu cap mitjançant un vídeo on se la veu ballant dins l’oficina al ritme de la cançó Gone, del raper Kenye West.(http://www.youtube.com/watch?v=Ew_tdY… ) Youcat aprofita la mateixa idea de l’oficina per fer un símil entre la noia, que ha treballat durant dos anys per una empresa i decideix plegar, i Catalunya, que ha treballat més de 300 anys per l’Estat Espanyol i decideix marxar. El col·lectiu Youcat, autors dels famosos vídeos del Lip Dub per la Independència (2.200.000 de visites) i el Flashmob per la Independència (230.000 de visites) han penjat un nou vídeo a Youtube titulat “An interpretive dance for Spain – Kanye West, Gone”. 

Watch the original video here: http://youtu.be/Ew_tdY0V4Zo
& this is her former employer response:http://youtu.be/1ukGrwL4ky4

Subtitles and credits:
Produced by: Col.lectiu Youcat http://you.cat
FB: http://www.facebook.com/youcatindepen…
TW: https://twitter.com/youcatindependencia
Dancers: Companyia L’ou Cost
It follows: https://www.facebook.com/ciacomicalou…

ENGLISH SUBTITLES: Our is nation is part of state of Spain. For more than 300 years Catalonia has been solidly, working hard for a better understanding with Spain. But Spain doesn’t care. It doesn’t respect neither our culture nor our language and it strangles us economically more and more. So we figured, we’d make one video of my own to explain to the world that we want to vote to decide the future of Catalonia and create a new state of Europe, that is more just, dignified and evolved. Oh! And to let the State of Spain know… We quit! We quit! We quit! We are gone.
Thanks Marina Shifrin for inspiration!

SUBTÍTOLS CATALÀ: Catalunya és una nació que forma part de l’estat espanyol. Durant més de 300 anys, ha estat solidària, treballant dur per una bona convivència. Però això a l’estat espanyol no li ha importat, no respecta ni la nostra cultura ni la nostra llengua, i cada vegada ens asfixia més econòmicament. Per tant, hem pensat de fer un vídeo que expliqui a tot el món que volem votar per decidir el futur de Catalunya i crear un nou estat d’Europa, més just, més digne i avançat. Ah! I fer saber a l’estat espanyol… Que marxem! Que marxem! Adéu.
Gràcies a Marina Shifrin per la inspiració que ens ha donat.

SUBTÍTULOS ESPAÑOL: Cataluña es una nación que forma parte del estado español. Durante más de 300 años ha sido solidaria, trabajando duro para una buena convivencia. Pero esto al estado español no le importa, no respeta nuestra cultura, ni nuestra lengua, y cada vez nos asfixia más económicamente. Por lo tanto, hemos pensado en crear un vídeo para explicar a todo el mundo que queremos votar para decidir el futuro de Catalunya y crear un nuevo estado de Europa, más justo, más digno y avanzado. Ah! I hacer saber al estado español… Que nos vamos! Nos vamos! Adiós.

Imatge

Gracias a Marina Shefrin por la inspiración que nos ha dado.

font: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kwX0lb-g4hI

Quant a ANC BADALONA

Assemblea Nacional Catalana - Badalona per la Independència
Aquesta entrada s'ha publicat en ANC i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s