ANC BDN – Assemblea, Eleccions al nou secretariat, i Acte amb Carme Forcadell – 16/11/13


AAALogoANCBDN

 

 

 

Amics i Amigues,

Aquest dissabte 16/11 vàrem viure un dia magnífic, ni la pluja ni el vent van impedir que ho gaudíssim tots plegats en un ambient festiu i distès.

Com tots sabeu, dissabte es va celebrar l’Acte a l’Institut “La llauna” amb motiu de les eleccions al nou secretariat local i l’assemblea general, on ens vam reunir un gran nombre de membres i amics de la nostra A. Territorial, així com d’altres territorials i amb la presencia de la nostra Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell.

En primer lloc volem felicitar al nou secretariat per La territorial de Badalona, al nou coordinador,en Joan Barrientos, a la nova secretaria, la Núria Violant i la nova Tresorera la Caterina Teixidó. Moltes gràcies també a l’altre candidat per a coordinador en Francesc Delgado i al secretariat sortint per la feina feta.

IMG_6269_1

 

 

 

foto: El Nou secretariat amb el secretariat sortint i la presidenta de l’ANC,Carme Forcadell

Per altre banda, la nostra Presidenta de L’Assemblea Nacional Catalana va fer un gran discurs. En paraules de Carme Forcadell: no hem de tenir pressa, estem anant per bon camí,  que no defallim i que la força la te el poble. El procés l’estem liderant nosaltres com a societat civil, no els polítics, els sis mesos vinents seran crucials per el futur del nostre país.

D’altra banda, també es va referir a les provocacions d’alguns mitjans de comunicació i del govern Espanyol en vers al nostre poble i al procés.

“No hem de caure en les seves provocacions, ni en les seves trampes, cal que anem units i junts treballem per l’objectiu comú, la independència del nostre país.”

Imatge

La presidenta de l’ANC també es va referir al tema de la consulta,

“S’està treballant perquè es faci el referèndum de forma pactada i que el que l’ANC vol, és que si no es pot pactar,el fem igualment.”

Aqui us deixem alguns moments de l’acte

Assembleagen

NouSecretariat2

DSCF1607

foto 3fotofoto

Aquesta entrada ha esta publicada en ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari