El president de Serhs: ‘La gent que diu que la independència ho arruïnarà tot, que calli d’una punyetera vegada’


El president del grup turístic i hoteler Serhs, Ramon Bagó, ha negat avui que el debat sobre la independència perjudiqui les inversions i el bon funcionament de l’economia. Bagó ha estat contundent: ‘Tota aquesta gent que diu que la independència ho arruïnarà tot, que calli d’una punyetera vegada.’ Segons informa l’agència EFE, l’empresari ha negat que la independència perjudiqui les inversions i el bon funcionament de l’economia.

L’empresari ha dit que des que va començar el debat sobre la independència de Catalunya han incrementat el número de vols des de l’aeroport de Barcelona, ha crescut el número de turistes que han visitat el país, i s’han fet operacions importants en el sector, com la compra de la Torre Agbar per Emin Capital, que hi farà un hotel de luxe.

Imatge

Bagó s’ha permès ironitzar: ‘Jo els diria a la gent de Madrid que demanessin la independència.’ L’empresari ha destacat la importància dels mercats turístics emergents, com el rus. I ha instat a explotar els atributs propis de Catalunya –cultura, gastronomia, història i llengua– per atreure els turistes d’aquests mercats. ‘Seria bo que sabessin que és un país diferent, amb una cultura i una llengua diferents’, ha indicat.

Font:Villaweb

Aquesta entrada s'ha publicat en Noticies i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari