L’ANC exhibeix suport social el 2015 amb una massa de més de 80.000 persones arreu del país


lanc-exhibeix-suport-social-el-2015-amb-una-massa-de-mes-de-80
(Un dels trams organitzats per ANC del Baix Llobregat a la ‘V’ de l’ 11 S)

L’Assemblea Nacional Catalana arrenca l’any 2015 arribant a la xifra de 40.132 membres de ple dret (socis) que, sumats als 39.946 col•laboradors i simpatitzants, conformen una massa social superior a les 80.000 persones.

Les xifres parlen per si mateixes i demostren que, lluny del que prediuen certs sectors, el suport a l’ independentisme creix malgrat la indefinició dels actors polítics. Queda clar que Assemblea està preparada per continuar empenyent i arribar al final del trajecte que desitgen. Per altre banda, l’entitat presidida per Carme Forcadell surt al pas d’ informacions que darrerament publiquen certs mitjans de comunicació envers la financiació d’Assemblea i constata que, ‘Per tal de mantenir la seva independència política i econòmica, l’ANC no rep subvencions de cap tipus, i es finança gràcies sobretot a les quotes i donatius dels seus adherits.’ El nombre de socis, simpatitzants i col•laboradors de l’ANC constata la força i el dinamisme de la societat civil per avançar en el procés cap a la independència. L’Assemblea assoleix aquesta xifra menys de tres anys després de la seva constitució, el 10 de març del 2012. Des d’aleshores, l’entitat ha tingut un creixement exponencial, demostrat principalment amb les tres grans mobilitzacions amb motiu de la Diada Nacional dels anys 2012, 2013 i 2014. Amb la força de la gent, l’ANC pretén convertir aquest 2015 en l’any definitiu per a la independència.

Font: Llobregat Digital. cat, dijous 8 de gener del 2015
http://www.llobregatdigital.cat/article/6629/lanc-exhibeix-suport-social-el-2015-amb-una-massa-de-mes-de-80.000-persones-arreu-del-pais?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter [Consulta: 9-01-2015]

Aquesta entrada ha esta publicada en ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s