COMUNICATS IMPORTANTS: Acord, eleccions i independència! Iniciem campanya!


Companys/es ens plau compartir amb vosaltres els 2 comunicats rebuts les darreres 24h desde Comunicació Interna. 


 

Rebut ahir 11/1/15 a les 13h de Comunicació Interna:

Títol: Acord, eleccions i independència!

Companys/es,

Atesa la manca d’acord que, a hores d’ara, no permet la convocatòria d’eleccions avançades, de caràcter plebiscitari, el Secretariat Nacional de l’ANC, reunit ahir dissabte en sessió plenària al Pla de l’Estany, ha pres les decisions següents:

Posar en marxa un procés de consulta, dirigit especialment als nostres associats, simpatitzants i col·laboradors, per tal de decidir quin ha de ser el posicionament de l’ANC, tant si s’arriba a un acord, com en el cas no desitjable que aquest acord no es produeixi.
Si hi ha acord, la consulta servirà per definir quin ha de ser el grau d’implicació i de compromís de l’organització en aquestes eleccions.

Si no hi hagués acord, la consulta serà el punt de partida per fer públic el posicionament i la proposta d’actuació a curt termini de l’Assemblea.

Ben aviat us facilitarem tota la informació i instruccions a l’entorn del desenvolupament d’aquest procés de consulta que, en principi, està previst que tingui lloc el proper dissabte 24 de gener.

Paral·lelament al procés participatiu, l’Assemblea començarà dilluns mateix una mobilització sota el lema de “Acord, eleccions i independència” per tal de forçar l’acord que permeti la convocatòria de les eleccions abans de final de mes. Demà mateix rebreu el calendari previst d’aquestes mobilitzacions.

Acord, eleccions i independència!

Endavant i bona feina!


 

Rebut avui  12/1/15 a les 12:52 desde Comunicació Interna i Premsa ANC

Títol: L’ANC iniciem la campanya “Acord, eleccions i independència”

Companys/es,

L’ANC INICIA UNA SETMANA CLAU AMB LA CAMPANYA ‘ACORD, ELECCIONS I INDEPENDÈNCIA”

L’ENTITAT PREPARA ACCIONS DE MENOR A MAJOR INTENSITAT EN FUNCIÓ DEL DESENVOLUPAMENT DE LES NEGOCIACIONS

LA DATA FIXADA PERQUÈ S’ARRIBI A UN ACORD ÉS DIJOUS 15 DE GENER

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) inicia una setmana clau per tal d’aconseguir un acord que permeti la celebració d’unes eleccions de caràcter plebiscitari abans de les eleccions municipals. Sota el nom ‘ACORD, ELECCIONS I INDEPENDÈNCIA’, l’Assemblea durà a terme diverses accions i mobilitzacions que s’aniran desenvolupant en funció del ritme i avenços en les negociacions.

Aquest vespre, l’ANC promourà una PIULADA MASSIVA a les 20:30 HORES, així com una CASSOLADA una hora més tard, a les 21:30 HORES, que es repetiria fins dijous si no hi ha acord. Precisament, el DIJOUS 15 DE GENER és la data marcada per l’ANC perquè arribi l’acord que faciliti la celebració de les eleccions.

Si no fos així, l’Assemblea preveu convocar per dijous mateix CONCENTRACIONS ARREU DEL TERRITORI; i prepara una MOBILITZACIÓ DE MAJOR INTENSITAT EL DIUMENGE si l’acord continués sense arribar.

CONSULTA AL TERRITORI

A més, el Secretariat Nacional de l’Assemblea va decidir en el darrer plenari celebrat el 10 de gener iniciar un PROCÉS DE CONSULTA, dirigit especialment als seus associats, simpatitzants i col·laboradors, per tal de decidir quin ha de ser el posicionament de l’ANC, tant si s’arriba a un acord, com en el cas no desitjable que aquest acord no es produeixi.


SI HI HA ACORD, la consulta servirà per definir quin ha de ser el grau d’implicació i de compromís de l’organització en aquestes eleccions. SI NO HI HAGUÉS ACORD, la consulta serà el punt de partida per fer públic el posicionament i la proposta d’actuació a curt termini de l’Assemblea.

Premsa ANC

 

Quant a ancbdn5

badalona@assemblea.cat
Aquesta entrada ha esta publicada en ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s