Eleccions a Secretariat Nacional de l’ANC a #Badalona


Us informem que Badalona serà seu electoral de les eleccions que celebrarem el pròxim dissabte 14 de maig, de 10 h a 14 h, per escollir els nous representants del Secretariat Nacional de l’ANC.

La seu electoral serà a Sant Josep, dins el bar Sampep, plaça Rector Rifé, S/N.

Us animem a participar en l’elecció del nou Secretariat Nacional, que haurà de treballar per assolir els objectius de l’assemblea en una etapa engrescadora però difícil. Serà l’etapa de les eleccions constituents, de l’inici de construcció de la República Catalana i de tants altres moments importants en aquest procés cap a la llibertat del nostre poble. Participeu-hi!

Seguidament, us donem la informació més rellevant que us cal saber:

  • Jornada Electoral
  • Cens Electoral
  • Nombre de membres a escollir
  • Candidatures
  • Mesa electoral
  • Vot anticipat electrònic (últim dia divendres 13 de Maig)

Jornada electoral:
Les eleccions seran el dia 14 de maig de 2016. L’horari de les votacions serà de 10 a 14 hores a tots els col·legis electorals.

El lloc de les votacions serà al bar Sampep, plaça Rector Rifé, S/N.

Els votants s’hauran d’identificar amb un document d’identitat suficient i amb fotografia per permetre verificar la seva inclusió en el cens general i en el de l’Assemblea Territorial corresponent, mitjançant consulta telemàtica.

Cens electoral:

Consulteu si consteu correctament inscrits al cens electoral AQUÍ.

Nombre de membres a escollir:

El nou Secretariat Nacional estarà integrat per setanta-set (77) membres.

  • 52 dels membres del nou Secretariat tindran la consideració de membres de representació territorial. Per escollir els membres del Secretariat de representació territorial, la Regió 1a2 (Barcelonès Nord) escollirà a 2 candidats dels 3 que es presenten. Així, el nombre màxim de candidats a marcar en la papereta de votació serà de 2. Tota papereta que contingui més candidats marcats serà nul·la. Pel que fa a les paperetes de vot per a les candidatures de representació territorial, hi haurà una papereta específica per a cada Regió, que només inclourà la llista de candidats d’aquella Regió.
  • 25 dels membres del nou Secretariat tindran la consideració de membres de representació nacional. En la votació dels membres de representació nacional, el nombre màxim de candidats a marcar en la papereta de votació serà de 25. Tota papereta que contingui més candidats marcats serà nul·la. Les paperetes de vot per a les candidatures de representació nacional inclouran tots els candidats que hagin optat per aquesta via i seran iguals per a totes les Regions.

Tots els membres electes del Secretariat Nacional tindran els mateixos drets i obligacions, amb independència de si han estat escollits per representació territorial o nacional.

Candidatures:

  • Candidats de representació territorial Regió 1a2- Barcelonès Nord (Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet). Podeu consultar els currículums dels nostres candidats en l’enllaç següent:

Candidats de representació territorial Regió 1a2

Mesa electoral:

Correspon a l’Assemblea Territorial de Badalona escollir d’entre els seus membres les persones que integraran la seva Mesa Electoral. No podran ser membres de la Mesa Electoral els candidats a les eleccions, siguin de representació territorial o nacional.

La Mesa electoral estarà integrada per tres membres titulars i dos suplents.

Vot anticipat telemàtic – electrònic:

Consulteu les instruccions AQUÍ.

Us animem a participar en l’elecció del nou Secretariat Nacional! No hi falteu!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s