Enllaços


Enllaços recomanats

Entitats:
 • Drets
  Associació de professionals del dret per defensar la societat catalana de la catalanofòbia. @DretsCat logo drets
 • Associació Catalana de Professionals
  Des de l’ACP volem contribuir en l’aprofundiment de la capacitat de decidir del poble català, tot afirmant el seu dret als màxims ideals de realització col·lectiva i llibertat nacional.
  logo-acp
 • Associació de Municipis per la Independència
  L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) està formada per institucions que representen el món local i té com principal objectiu sumar esforços per aconseguir, en un futur proper, la creació d’un estat propi per Catalunya, en el marc de la UE.

ami-787-municipis-51-ens-locals

 • Col·lectiu Emma
  El Col·lectiu Emma som un grup de catalans que volem que el món ens conegui com som, no com diuen que som. Per això volem respondre a visions esbiaixades que es donin sobre els catalans a la premsa nternacional.

logocolectiuemma

 • Col·lectiu Wilson
  El nostre objectiu és que, en el procés de reflexió i deliberació que s’acaba d’engegar, els ciutadans puguin destriar millor el gra de la palla, les veritats de les falsedats, les realitats de les exageracions i els arguments correctes dels incorrectes.

wilson-cat-2017-01-28-08-37-16

 

 • Help Catalonia
  Denouncing the silent war Spain is waging against Catalonia.

helpcatalonia

 • Institut Nova Història
  L’Institut Nova Història és una Fundació d’estudis i recerca sobre la tergiversació de la història que Catalunya i els antics regnes de la corona catalano-aragonesa van patir -i pateixen encara-, per part de la corona castellana.

hnh

 • Òmnium Cultural
  Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya.

omnium

 • Sobirania i Justícia
  D’acord amb l’article 2 dels nostres Estatuts l’objectiu de l’associació és promoure la independència de Catalunya tot sensibilitzant la societat catalana sobre la necessitat i viabilitat del seu assoliment per vies pacífiques i democràtiques.

sobirania_head-3

 • Sobirania i Progrés
  La Plataforma Sobirania i Progrés la configurem un conjunt de persones de diferents àmbits de la societat catalana que compartim la idea que el benestar de la nostra societat depèn de l’assoliment de la sobirania política plena.

sobiraniaiprogres-cat-2017-01-28-08-52-36

 • Súmate
  La pluralidad y transversalidad de la sociedad catalana queda reflejada en quiénes somos, en quiénes formamos parte de SÚMATE. Porque más allá de nuestras diferencias, nos une algo mucho más importante: la ilusión por construir un proyecto nuevo y colectivo.
  sumate

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s