INSCRIPCIONS PER LA DIADA


Per què m’hi he d’inscriure? No hi puc anar per lliure?
És molt important que tots els trams de la Diada del Sí s’omplin de participants. I per aquest motiu és imprescindible que tothom que hi vulgui anar s’hi inscrigui a través del formulari del web. Només així podrem assolir el nostre objectiu: omplir el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó amb la gent que farem la nova república.

Si t’hi inscrius, sabràs quins són els trams on encara hi ha places disponibles per omplir, rebràs informació pràctica de com arribar al lloc a temps evitant els embussos i et posarem en contacte amb la gent que et rebrà al tram que hagis escollit. Naturalment no impedirem que la gent baixi al carrer i hi participi, tant si s’havien inscrit com si no –com més serem, millor!

D’acord amb la Llei de protecció de dades (LOPD), no es poden inscriure al web de la Diada del Sí els menors de 16 anys. Però esperem els somriures i la determinació de tothom!

Clicant al logo de la diada us portarà al web d’inscripcions individuals i per grups de fins a 5 persones. Per grups més nombrosos, envieu-nos un correu electrònic a badalona@assemblea.cat i us indicarem el que fa falta i com fer-ho.
logo
Anuncis