Qui som?


Som la representació territorial a Badalona de l’Assemblea Nacional Catalana.

Som persones que, a títol individual, treballem per promoure a Badalona les condicions polítiques i socials necessàries per a l’assoliment i la constitució de l’estat català propi, independent, de dret, social i democràtic.

Podeu contactar amb nosaltres a través de badalona@assemblea.cat  o seguir-nos al facebook i a twitter.

Què és l’Assemblea Nacional Catalana?

L’ANC és una organització unitària, popular, transversal i democràtica, que té com a objectiu assolir l’estat català propi, independent, de dret, social i democràtic.

 • Unitària perquè té voluntat d’aglutinar totes les persones que vulguin treballar per aconseguir un Estat propi, fent de la unitat d’acció un valor bàsic.
 • Popular perquè està formada per persones a títol individual i que només es representen a elles mateixes.
 • Transversal perquè vol aplegar tota la gent d’ideologies i sensibilitats polítiques diverses que tinguin com a objectiu comú l’obtenció de la independència. L’ANC, per acord dels seus membres, no es transformarà mai en partit polític ni es presentarà a cap mena d’eleccions.
 • Democràtica perquè només preveu l’obtenció de la independència per vies democràtiques, sent la democràcia de base la seva forma de funcionament intern.

L’ANC es regeix pels seus Estatuts, el Reglament de Règim Intern i el Full de Ruta (www.assemblea.cat).

Què fa l’ANC?

L’ANC té les següents finalitats:

 • Promoure la creació de les condicions polítiques i socials necessàries per a l’assoliment i la constitució de l’estat català propi, independent, de dret, social i democràtic.
 • Aglutinar totes aquelles persones que treballen amb objectius afins als de l’ANC, com grups, entitats, moviments, partits polítics o persones a títol individual.
 • Facilitar, potenciar i acollir tota classe d’iniciatives democràtiques encaminades a l’assoliment dels objectius esmentats.

L’ANC empeny la classe política i les institucions perquè facin passes endavant en el camí que el poble va expressar el passat 11-S.

Com funciona l’ANC?

L’ANC s’estructura en Assemblees Territorials i en Assemblees Sectorials, que són les dues unitats de base de l’ANC.Les Assemblees Territorials són organismes sobirans en el seu àmbit i tenen la consideració de seus territorials de l’ANC. Mentre que les Assemblees Sectorials estan organitzades per àmbits professionals, socials o culturals.A nivell nacional, ens organitzem amb un Secretariat, un Comitè Executiu i diverses comissions. A nivell local, el membres de la Territorial escullen anualment un Secretariat, que coordina diverses comissions o grups de treball oberts a tots els membres.

Com s’estructura la nostra Territorial?

Per assolir la seva finalitat, la nostra territorial s’organitza així:

 • Grups/Comissions de treball – Són la base de l’activitat de la Territorial:
   • Grup de Xerrades i Actes,
   • Grup de Paradetes,
   • Grup de Comunicació i Difusió,
   • Grup de Voluntaris
 • Juta Territorial – La Junta Territorial aprovada en votació pels membres de ple dret de la A. Territorial de Badalona el 17/12/2016 està formada pels següents membres:
   • Coordinació: Josep Hernández
   • Secretaria: Joan Casas
   • Tresoreria: Enric Boutin
 • Assemblea de la Territorial – És l’òrgan suprem de decisió de la Territorial. Està formada per tots els seus membres i es reuneix de forma periòdica.

Vine a conèixe’ns!!

Ens trobaràs a totes les assemblees, on hi ets sempre convidat a participar i dir-hi la teva, i a les múltiples paradetes informatives que fem a Badalona. Consulta el calendari de la nostra A.Territorial aquí.

10 respostes a Qui som?

 1. Joan ha dit:

  Enhorabona per la web!!!

  M'agrada

 2. Josep ha dit:

  Bona nit. M’agradaria saber si fos possible canviar l’asignacio d’un membre de ple dret cap una altra assemblea territorial. M’explico, en el meu cas en concret, sóc de l’assemblea territorial de Bellaterra, però dagut a la feina i que visc a Badalona, m’agradaria estar a l’assemblea territorial de Badalona. Gràcies per l’atencio.

  M'agrada

  • ANC BADALONA ha dit:

   Bona nit Josep, t’agrairia poguessis enviar-nos un email amb les teves dades (nom complert i DNI) a l’adreça de l’ANC de Badalona (badalona@assemblea.cat) i mirarem de fer el canvi. moltes gràcies i benvingut a l’ANC
   badalona! 😉

   M'agrada

 3. Teresa Riba ha dit:

  Podríeu arreglar això d’anar fet un pinzell, si us plau? Si s’escriu en català s’ha de fer en català.
  “Així doncs, si a més de col·laborar amb la campanya Ara És l’Hora, vols anar fet un pinzell el dia de la V…”
  Us deixo un link perquè en prengueu consciència i perquè parla justament “d’anar fet un pinzell”. No li podem fer això a la nostra llengua. I menys encara des de l’ANC. Amb el merder que es va muntar a les xarxes amb el pinzell dels nassos! http://blocs.mesvilaweb.cat/jotajotai/?p=228783
  Gràcies

  M'agrada

  • ancbdn5 ha dit:

   Gràcies per l’observació Teresa, prenem nota i et convidem a venir a col·laborar amb nosaltres a l’equip de Comunicació i Difusió, ens fa falta gent com tu. Vine a donar-nos un cop de mà, a la propera Assemblea General t’esperarem amb els braços oberts. Donec Perficiam ||*||

   M'agrada

 4. Jaume ha dit:

  soc pensionista i els meus recursos son limitats gracies per endavant

  M'agrada

 5. Edelmir ha dit:

  Com és que no actualitzeu la web?

  M'agrada

 6. Antònia Pi ha dit:

  Que és de fer per anar-hi a Brussel·les

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s